Book nu

Vilkår og Betingelser

Websitet www.glashytterne.dk og Glashytterne ejes og drives af KUDU CVR-nr.: DK42304050.
Kontakt os, hvis du har spørgsmål til vores hjemmeside, produkter og handelsbetingelser

KUDU
Mothsvej 58A
DK-2840 Holte
CVR nr.: DK42304050
info@glashytterne.dk
Telefon: +45 5012 5014

Disse vilkår og betingelser gælder for køb af produkter (ophold og gavekort) på www.glashytterne.dk. Fortrydelsesretten gælder kun private forbrugere, der handler via www.glashytterne.dk.

Betalingsinformation
Bank: Spar Nord
Reg.nr.: 9035
Kontonr.: 4577926617
IBAN: DK6290354577926617
SWIFT: SPNODK22
MobilePay: 50125014

Booking, reservation og bekræftelse
Enhver reservation skal betales fuldt ud umiddelbart ved reservationen eller efter angivelse på faktura. Når du bestiller, sendes en ordrebekræftelse til dig via den e-mail, du giver, med oplysninger om dit ophold eller gavekort og foretagne betalinger.
Hvis du af en eller anden grund ikke modtager din reservationsbekræftelse, bedes du underrette os så hurtigt som muligt på info@glashytterne.dk. Din vare (ophold eller gavekort) er bekræftet som en bindende købsaftale med os, når vi har modtaget din betaling.

Betaling og levering
På www.glashytterne.dk modtager vi betaling med: Visa/Dankort, MasterCard og MobilePay.
QuickPay A/S håndterer alle betalinger, og deres vilkår og betingelser vil blive anvendt på enhver handel.

Glashytterne accepterer kun bookinger fra personer over 18 år. Glashytterne forbeholder sig retten til til enhver tid uden begrundelse at nægte at booke.

Priser
Priserne på webstedet er i danske kroner. Glashytterne forbeholder sig retten til at ændre disse priser. På reservationstidspunktet vil du blive informeret om de gældende priser. Prisen angivet på bekræftelsesfakturaen er bindende.

Gæsteadfærd og overtrædelse af reservationsbetingelserne
Gæster forpligter sig til at opføre sig på en ordentlig, passende og lovlig måde under hensyntagen til Glashytterne, naturen og ejendommens faciliteter.

Hvis en gæst opfører sig upassende eller ikke overholder anvisningerne (det er alene ejerens vurdering), eller ulovligt, forbeholder ejeren sig retten til at bede gæsten (efter deres skøn) om at forlade Glashytterne før afslutningen af opholdet. Enhver tilbagebetaling for dette vil ske efter ejerens skøn. Afslutning af ferien af ejere eller gæster påvirker ikke denne parts øvrige rettigheder og retsmidler.

Derudover forbeholder Glashytterne sig retten til at søge om erstatning for ethvert tab eller skade, der er forårsaget på ejendommen og ejendommens faciliteter.

Lovgivning og jurisdiktion
Enhver tvist vil blive styret af den danske domstols ikke-eksklusive lov og jurisdiktion.

Antagelse af risici
Du overnatter i natur med alt det, der inkluderer potentielt farlige vejrforhold og ophold i udendørsarealet. Selvom vi er meget forsigtige med at beskytte dig, kan ulykker ske, og vi holdes ikke ansvarlige for sådanne ulykker (i videst muligt omfang tilladt ved lov). Hvis du bemærker, at noget udstyr ser defekt og / eller påkalder utryghed, skal du informere Glashytterne så hurtigt som muligt.

Ansvar
Glashytterne påtager sig intet ansvar for tyveri, tab eller skade, uanset art, under eller som et resultat af et ophold på Glashytterne.

Brugen af stedets faciliteter, vandreture og enhver anden aktivitet på og omkring Glashytternes område er gæstens ansvar og gøres på egen risiko.

Force majeure
Glashytterne påkalder sig force majeure, hvis gennemførelsen af aftalen helt eller delvist, midlertidigt eller permanent, forhindres på grund af omstændigheder, der er uden for Glashytternes ansvar. Herunder trussel om krig, blokader, brand, oversvømmelser, pandemier og andre forstyrrelser eller begivenheder. I tilfælde af force majeure refunderes reservationen ikke, men der tilbydes en ombooking.

Klager
På trods af Glashytternes intentioner om at skabe en god oplevelse for gæster, kan det forekomme, at du har en klage. Du skal straks tage denne klage med ejeren på www.glashytterne.dk for at give os mulighed for at løse sagen så hurtigt som muligt. Hvis klagen ikke afvikles til din tilfredshed, har du muligheden op til 14 dage efter dit ophold at indsende klagen skriftligt eller via e-mail til www.glashytterne.dk

Gyldighedsbestemmelse
I tilfælde af at en domstol finder, at en betingelse i disse reservationsbetingelser er ulovlig eller ugyldig, vil den ulovlige eller ugyldige bestemmelse blive afskåret fra resten af reservationsbetingelserne, som fortsat vil være gyldige og have fuld kraft og virkning.

Vilkår og betingelser er opdateret d. 1. juni 2022.