Book nu

Vilkår og Betingelser

Websitet www.glashytterne.dk og Glashytterne ejes og drives af KUDU CVR-nr.: DK42304050.
Kontakt os, hvis du har spørgsmål til vores hjemmeside, produkter og handelsbetingelser

KUDU
Mothsvej 58A
DK-2840 Holte
CVR nr.: DK42304050
lure@glashytterne.dk
Telefon: +12345678000

Disse vilkår og betingelser gælder for køb af produkter (ophold og gavekort) på www.glashytterne.dk. Fortrydelsesretten gælder kun private forbrugere, der handler via www.glashytterne.dk.

Betalingsinformation
Bank: Spar Nord
Reg.nr.: 9035
Kontonr.: 1980080389
IBAN: DK2990351980080389
SWIFT: SPNODK22
MobilePay: +12345678000

Booking og bekræftelse:
Enhver booking skal betales fuldt ud umiddelbart ved bookingen eller efter angivelse på faktura. Når du bestiller, sendes en bookingbekræftelse til dig via den e-mail, du har angivet, med oplysninger om dit ophold eller gavekort og foretagne betalinger.
Hvis du af en eller anden grund ikke modtager din bookingbekræftelse, bedes du underrette os hurtigst muligt på lure@glashytterne.dk. Din vare (ophold eller gavekort) er bekræftet som en bindende aftale med os, når vi har modtaget din betaling.

Betaling og levering:
På www.glashytterne.dk accepterer vi betaling med Visa/Dankort, MasterCard og MobilePay.
QuickPay A/S håndterer alle betalinger, og deres vilkår og betingelser vil blive anvendt på enhver handel.
Glashytterne accepterer kun bookinger fra personer over 18 år. Glashytterne forbeholder sig retten til enhver tid og uden begrundelse at nægte en booking.

Priser:
Priserne på websitet er i danske kroner. Glashytterne forbeholder sig retten til at ændre disse priser. På tidspunktet for din booking vil du blive informeret om de gældende priser. Prisen angivet på bookingbekræftelsen er bindende.

Vilkår for gavekort:
Gavekort udløber 12 måneder fra udstedelsesdatoen.
Ved refusion af gavekort vil et behandlingsgebyr på 10% af værdien, dog maksimalt DKK 200, blive fratrukket. Dette dækker gebyr til vores betalingsudbyder samt administration. Refusionen vil altid blive tilbagebetalt til det kort, der blev brugt ved købet. Overførsel til andre konti eller kreditkort er ikke tilladt af sikkerhedsmæssige årsager. Det vil tage ca. 5 arbejdsdage at behandle transaktionen, når du modtager en refusion fra os.

Gæsteadfærd:
Gæster forpligter sig til at opføre sig ordentligt, passende og lovligt under opholdet og tage hensyn til Glashytterne, naturen og ejendommens faciliteter.
Hvis en gæst opfører sig upassende, ikke overholder anvisningerne (efter ejerens skøn) eller foretager sig ulovligheder, forbeholder ejeren sig retten til at bede gæsten forlade Glashytterne før afslutningen af opholdet. Enhver tilbagebetaling for dette vil ske efter ejerens skøn. Afslutning af opholdet foranledet af af ejere eller gæster påvirker ikke disse parters øvrige rettigheder og retsmidler.
Derudover forbeholder Glashytterne sig retten til at søge erstatning for ethvert tab eller skade, der er forårsaget på ejendommen og ejendommens faciliteter.

Lovgivning og jurisdiktion:
Enhver tvist vil være underlagt dansk lovgivning og afgøres udelukkende af de danske domstole.

Antagelse af risici:
Du overnatter i naturen, som inkluderer potentielt farlige vejrforhold og ophold i udendørsområder. Selvom vi er meget forsigtige med at beskytte dig, kan ulykker ske, og vi holdes ikke ansvarlige for sådanne ulykker (i videst muligt omfang tilladt ved lov). Hvis du bemærker, at noget udstyr ser defekt ud eller vækker utryghed, skal du informere Glashytterne så hurtigt som muligt.

Ansvar:
Glashytterne påtager sig intet ansvar for tyveri, tab eller skade, uanset art, under eller som et resultat af et ophold på Glashytterne.
Hvis du forårsager skade på ejendommen/hytten (såsom brand på terrassen, skade på interiøret, knuste vinduer eller rullegardiner osv.), vil vi opkræve dig for dette umiddelbart efter dit ophold.

Rygning i Glashytten eller ved dens indgang samt medbringelse af husdyr er strengt forbudt. Hvis dette forbud ikke overholdes, vil der blive opkrævet et gebyr på DKK 3.000 for ekstra rengøring og vask af dyner og puder for at sikre hyttens renhed og komfort for alle gæster. Derudover kan overtrædelser føre til erstatningskrav relateret til skader og tab fra aflysninger af bookinger.

Brugen af stedets faciliteter, vandreture og enhver anden aktivitet på og omkring Glashytternes område er dit ansvar og sker på egen risiko.

Kommerciel billedbrug:
Fotografier, film eller indhold på sociale medier taget på Glashytterne eller på Glashytternes faciliteter må ikke bruges til kommercielle formål uden forudgående skriftlig tilladelse fra os. Vi forbeholder os retten til at kræve erstatning for enhver brug, der er i strid med vores betingelser.

Force majeure:
Glashytterne påkalder sig force majeure, hvis gennemførelsen af aftalen helt eller delvist, midlertidigt eller permanent, forhindres af omstændigheder uden for Glashytternes ansvar, herunder trusler om krig, blokader, brand, oversvømmelser, pandemier og andre forstyrrelser eller begivenheder. I tilfælde af force majeure refunderes reservationen ikke, men der tilbydes en ombooking.

Klager:
På trods af Glashytternes intentioner om at skabe en god oplevelse for gæster, kan det forekomme, at du har en klage. Du skal straks tage denne klage til ejeren på www.glashytterne.dk for at give os mulighed for at løse sagen så hurtigt som muligt. Hvis klagen ikke løses til din tilfredshed, har du op til 7 dage efter dit ophold til at indsende klagen skriftligt eller via e-mail til Glashytterne.

Gyldighedsbestemmelse:
I tilfælde af at en domstol finder, at en betingelse i disse Vilkår og Betingelser er ulovlig eller ugyldig, vil den ulovlige eller ugyldige bestemmelse blive afskåret fra resten af Vilkår og Betingelserne, som fortsat vil være gyldige og have fuld kraft og virkning.