Book nu

Afbestillingspolitik

Ophold i Glashytterne kan refunderes og ombookes frem til 15 dage før ankomst ved at kontakte os på mail: info@glashytterne.dk.

Vilkår for afbestilling:

Afbestilling mere end 30 dage før ankomst: 100% refundering
Afbestilling mellem 30 og 15 dage før ankomst: 50% refundering
Afbestilling mindre end 15 dage før ankomst: Ingen refundering

Ved fuld refusion vil et behandlingsgebyr på DKK 200 blive fratrukket. Dette dækker gebyr til vores betalingsudbyder samt administration. Refusionen vil altid blive tilbagebetalt præcis på den måde, du betalte. Overførsel til andre konti eller kreditkort er ikke tilladt af sikkerhedsmæssige årsager. Det vil tage ca. 5 arbejdsdage at behandle transaktionen, når du modtager en refusion fra os.

Ingen refusion ydes for “no shows”. Dette gælder sygdom, ulykker, dødsfald i familien, trafikale forhold, vejrforhold eller andre årsager, der forhindrer dig i at nå Glashytterne på din indtjekningsdag. Der gives ikke refusion for tidlig afrejse af de samme årsager.

Vilkår for ombooking:

Ombooking mere end 30 dage før ankomst: uden beregning
Ombooking mellem 30 og 15 dage før ankomst: DKK 800
Ombooking mellem 14 og 8 dage før ankomst: DKK 1500
Ombooking mindre end 8 dage før ankomst: Ingen ombooking

Ved ombooking vil du modtage en værdikode på det beløb, du har betalt, fratrukket ombookingsgebyret. Værdikoden til ny booking er gyldig i 12 måneder.

Hvis Glashytterne har afholdt udgifter specifikt i forbindelse med din reservation, er du forpligtet til at dække sådanne udgifter.

Vi anbefaler, at du undersøger med dit forsikringsselskab om evt. dækning af omkostninger ved afbestilling og ombooking.

Ved meget sjældne lejligheder kan Glashytterne være nødsaget til at annullere din reservation. I sådanne tilfælde vil du modtage fuld refusion, men Glashytterne har intet yderligere ansvar over for dig som følge af annulleringen. Glashytterne vil dog bestræbe sig på at prøve at flytte en bekræftet booking, annulleret af Glashytterne, til en anden dato indenfor samme sæson/prisklasse.

Glashytterne forbeholder sig retten til at opdatere/ændre disse afbestillings- og ombookningspolitikker uden varsel.