Book nu

Sample Page

Sov under stjernerne

At koble af, at lade op, at finde roen.

At sove under stjernerne uden at blive våde, kolde eller bidt af insekter.

Forestil jer at vågne op til lyden af fuglesang og det første solstrejf, der varmer krop og sjæl. Lejlighedsvist at slå øjnene op til synet af et nysgerrigt dådyr eller to, alt imens I ligger komfortabelt under dynen….

Helt isoleret og ugeneret ligger Glashytten midt i naturen og udgør den perfekte ramme for en afslappende getaway. Her er minimal lysforurening, og på en skyfri aften omsluttes jeres seng af en betagende stjernehimmel, der kan beundres gennem Glashyttens tag.

En unik naturoplevelse

I vil opleve naturen på en helt unik måde i Glashytten – at være ”udenfor” indendørs. Naturens mange indtryk kan tages 100% ind uden at fryse eller blive våd, hvis Moder Natur skulle vise sig fra den side.

Hver årstid har sin charme, om I vil opleve sneklædte skove og marker, spirende forår med tæpper af vintergækker, lange lune sommeraftener i vildmarksbadet eller løvfald i det smukke efterårslys.

Naturen kalder, men det er helt op til jer, om I har lyst til at forlade hytten for at opleve den. Eller blot opleve naturen gennem glastaget og de store vinduespartier.

Vildmark de luxe

Hvis I ikke har oplevet et vildmarksbad under åben himmel, hvor der er bragende mørkt omkring jer, har I stadig meget til gode.

Lolland er ét af de få steder i Danmark, hvor man kan komme tæt på fænomenet ‘dark sky’, som er kendetegnet ved lysfattige steder, hvor stjernehimlen ikke forstyrres af lokal ‘lysforurening’, og stjernerne derfor fremstår ekstra klare.

Under en stjernespækket himmel vil I kunne nyde en sand symfoni af dyrelyde fra skoven og i luften, mens I helt afslappede sidder i det varme vand. Dét er vildmark de luxe.

Den ultimative selvforkælelse

Ro og fred. Et afbræk fra hverdagen. En særlig minderig oplevelse.

Grundene til at besøge Glashytten kan være mange.

Fælles for dem er, at det typisk er ønsket om en anderledes naturoplevelse kombineret med selvforkælelse, som gør, at vores gæster booker et ophold.

Året rundt. Uanset vejr.

De bedste naturoplevelser

Glashytten giver mulighed for unikke naturoplevelser. At se dyrelivet, blæsten eller nedbør fra en ny vinkel.

Uden at fryse. Uden at blive våd. Uden at stresse. Med solen, månen og stjernerne som eneste vidner.

Lad jer omfavne af naturen og vend hjem med fornyet energi.